IP-bloggen

Sidste nyt om de nye Top Level Domæner
Af Maria-Victoria Viereck, 02-05-2012 kl. 16:32
Det var planen, at ansøgningsperioden for ansøgning om et nyt Top Level Domæne skulle løbe fra 12. januar 2012 til 12. april 2012. ICANN forventede herefter at offentliggøre en oversigt over samtlige ansøgte Top Level Domæner den 30. april 2012.

ICANN har dog haft tekniske problemer med deres ansøgningssystem (TAS), og ansøgningssystemet har siden 12. april været lukket, idet ICANN foretager test på systemet. I ICANN's seneste meddelelse af 27. april 2012 fremgår det, at ICANN vil underrette alle ansøgere om, hvorvidt deres ansøgning er blevet påvirket af den tekniske fejl i systemet. Ifølge ICANN er det et minimalt antal ansøgere, som er berørt af fejlen. Efter ICANN har underrettet de berørte ansøgere vil ansøgningssystemet åbne igen således at ansøgererne har mulighed for at gennemgå og færdiggøre deres ansøgninger.

Dette betyder, at ansøgningsprocessen er forsinket og at det er endnu ikke til at sige hvornår ICANN vil offentliggøre listen over hvem der har ansøgt om hvilke Top Level Domæner. Du kan selv følge med her.

Herudover er det nu muligt at læse i vores Guidelines om de nye Top Level Domæner og de indførte mekanismer som skal beskytte varemærkeindehavernes rettigheder.

Kommentarer

Ingen kommentarer tilknyttet


Tilføj kommentar

*Nødvendige felter
Navn*:
E-mail:
Hjemmeside:
Kommentar*:
max. 4000 tegn
Antal tegn:
Sikkerhed*
Hvad er
2237 minus 2