IP-bloggen

Uge46 – fokus på iværksættere og virksomheder i vækst
Af Anne Mette Broberg, 12-11-2012 kl. 09:06

Vi har mange iværksættere i Danmark og der kommer flere og flere. Faktisk er antallet på bare få år fordoblet fra 3.552 i 2008 til 8.677 i 2012.

Denne udvikling vil Patent- og Varemærkestyrelsen gerne støtte, og vi deltager derfor i fire arrangementer i Uge 46.

Uge 46 er en del af den internationale Global Entrepreneurship Week, som sætter fokus på iværksættere og virksomheder i vækst.

13. november 2012 – Dansk Eksportdag
Hør om dine vækstmuligheder gennem eksport som smv’er. Virksomheden Scandinavian Avionics A/S i Billund har åbnet dørene for arrangementet. Læs mere om Dansk Eksportdag.

14. november 2012 – Danish Entrepreneurship Award
Elever, studerende, undervisere og virksomheder samles om temaet ”den gode idé” på Danish Entrepreneuship Award i Fredericia. Læs mere om Danish Entrepreneurship Award

15. november 2012 – Veje til Vækst
Kom til kombineret messe og konference i Messecenter Herning, som handler om ”Veje til Vækst”. Bag arrangementet står: væksthusene, FSR - danske revisorer, Danske Advokater og Dansk Erhverv. Læs mere om Veje til Vækst.

15. november 2012 – Er min idé ny, og er den god?
Få svar på, om din idé er god og ny, på arrangementet den 15. november, som PVS holder sammen med Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut i Taastrup.

Arrangementet er for dig, der har en idé, opfinder eller iværksætter, og som ønsker gode råd og vejledning om din idés tekniske og kommercielle potentiale – og mulighed for beskyttelse. Læse mere om ”Er min idé ny, og er den god?”

Kommentarer

Ingen kommentarer tilknyttet


Tilføj kommentar

*Nødvendige felter
Navn*:
E-mail:
Hjemmeside:
Kommentar*:
max. 4000 tegn
Antal tegn:
Sikkerhed*
Hvad er
2311 minus 2