IP-bloggen

Forårsmøde den 2. maj 2013 i Patent- og Varemærkestyrelsen
Af Kim Buchardt Christiansen, 19-04-2013 kl. 14:07

Så er vi klar med det årlige Forårsmøde 2013, hvor vi vil se på de ændringer, som den nye patentreform vil betyde for det fremtidige patentarbejde og især de retlige ændringer.

Vi har inviteret flere eksperter, som vil give deres bud på hvilke konsekvenser reformen kommer til at få.

Kom og mød andre virksomhedere og rådgivere, som arbejder med IPR i det daglige og hør deres mening.

Tilmeld dig til Forårsmødet d. 2. maj 2013 her

 Du får kursusbevis for din deltagelse – Forårsmøde 2013 følger Advokatsamfundets regler for udstedelse af dokumentation for deltagelse i løbende efteruddannelse.

 

Læs mere her:

Forhandlingerne om den europæiske patentreform blev endeligt afsluttet, da aftalen om en fælles patentdomstol blev underskrevet den 19. februar 2013. Domstolsaftalen er undertegnet af 25 EU-medlemslande (alle med undtagelse af Spanien og Polen).

Domstolsaftalen skal nu ratificeres (tiltrædes) af minimum 13 medlemsstater, heriblandt UK, Tyskland og Frankrig, før patentreformen træder i kraft.

Udover ratifikationsprocessen udestår der en del forberedelser, således at det sikres, at såvel systemet med enhedspatentbeskyttelse som patentdomstolen er operationel, når patentreformen træder i kraft. Alle deltagende medlemsstater er fast besluttede på at prioritere implementeringen af patentreformen. Der er allerede iværksat forskellige aktiviteter og tiltag, både nationalt og internationalt, med henblik på at sikre dette

Kommentarer

Eva Berthinus Pedersen (8. april 2013 kl. 00:13)
Foruden et spændende fagligt program med besøg af bl.a. Kerstin Jorna fra den Europæiske Kommision, bliver der rig mulighed til networking og knytte nye kontakter ved den efterfølgende buffet.
Der er åbent for tilmeldinger og vi ser frem til at byde alle i IPR branchen velkommen.


Tilføj kommentar

*Nødvendige felter
Navn*:
E-mail:
Hjemmeside:
Kommentar*:
max. 4000 tegn
Antal tegn:
Sikkerhed*
Hvad er
2376 minus 2